Antti Reinikainen Tuplajäät Oy:n toimitusjohtajaksi  

Tuplajäät Oy:n hallitus on valinnut Antti Reinikaisen (42) Tuplajäät Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 12.8.2020 alkaen. Reinikaisen toimenkuvaan kuuluu myös Juniori-KalPan toiminnanjohtajan tehtäviä, joten Juniori-KalPa ja Tuplajäät saa merkittävästi lisäresurssia kasvavaan toimintaansa. Toimitusjohtajan tehtävä vapautuu, kun Tuplajäiden pitkäaikainen toimitusjohtaja Markku Keinänen jää eläkkeelle. 

  • Haimme tehtävään henkilöä, jolla on vahvaa ja kokonaisvaltaista kokemusta johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista. Juniori-KalPan suuri jäsenmäärä ja Tuplajäiden laaja ja jatkuvasti kasvava käyttäjäkunta edellyttävät toimitusjohtajalta kykyä toimia vaativassa ympäristössä. Antti Reinikaisen valintaa tehtävään puolsivat hänen pitkä ja laaja kokemuksensa erilaisista johtamistehtävistä sekä toiminen monipuolisissa myynti- ja markkinointitehtävissä. Antti on pelannut läpi myös Juniori-KalPan ”junioriputken” 1980 – 90-luvulla, joka ei ollut haitaksi, toteaa Juniori-KalPan ja Tuplajäiden hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen.
  • Antti on ammattilainen, jolle mielellään siirrän tehtäväni. Uskon, että hänellä hyvät edellytykset toimia tässä vaativassa ajassa sekä jatkuvasti kasvavassa seura- ja harrastajakentässä. Tuplajäiden olosuhteet ovat yhdet Suomen parhaista. Olemme vuosi sitten ottaneet käyttöön meidän uuden jäähallimme Lippumäessä. Sen, kuin myös Toivalan hallin tehokas toiminen on tärkeää meille kaikille kuopiolaisille jääurheilijoille.  Kokemuksensa kautta Antilla on varmasti paljon annettavaa, jotta olosuhteet kuopiolaisilla jäänkäyttäjillä säilyvät hyvänä ja kehittyvät entisestään täydentää Tuplajäiden nykyinen toimitusjohtaja Markku Keinänen.
  • Odotan suurella innolla työskentelyä uudessa tehtävässä. Tuplajäiden todella upeat jäähallit muodostavat Suomen mittakaavassa poikkeukselliset olosuhteet jääurheilun harrastamiseen. Lisäksi Juniori-KalPa on yksi Suomen suurimmista juniorijääkiekkoseuroista, jolla on vahva identiteetti ja pitkät perinteet yhdessä koko KalPa yhteisön kanssa. KalPa yhteisön palvelukseen tuleminen on minulle suuri kunnia mutta samalla miellyttävä ammatillinen haaste. Koen kuitenkin, että KalPa-perheen yhteisöllisyys, kasvatuksellinen rooli sekä arjessa tekeminen kuin myös urheilullinen vaatimustaso ja arvomaailma ovat sellaisia, joihin on helppo samaistua, Antti Reinikainen toteaa.

Lisätietoja antavat:

Juniori-KalPan ja Tuplajäiden hallituksen puheenjohtaja;               Mikko Kuparinen p. 0400-606055

Tuplajäät Oy:n toimitusjohtaja 12.8.2018 alkaen;               Antti Reinikainen p.050-5954119

Juniori-KalPa ry:stä ja Tuplajäät Oy:stä;

Juniori-KalPa ry on yksi Suomen suurimmista juniorijääkiekkoseuroista, jossa on yli 1400 pelipassin haltijaa. Juniori -KalPalla on toimintaa ja joukkueita usealla tasolla. Sen kilpa- ja akatemiajoukkueet pelaavat ikäluokkiensa kilpasarjassa tavoitellen vuosittain mitaleja SM-sarjoissa. KalPan naiset pelaavat Naisten Liigassa ja sen tyttökiekko on viime vuosina ollut kovassa kasvussa.  Juniori-KalPasta löytyy joukkueita myös kevyempään harjoitteluun ja harrastamiseen. Esimerkiksi Juniori-KalPan luistelu- ja kiekkokoulut ovat olleet erittäin suosittuja. Myös aikuisten ja nuorten harrastekiekko on laajaa ja siihen tulee peliryhmiä jatkuvasti lisää. Juniori-KalPa toimii tiiviissä yhteystyössä KalPa Hockeyn kanssa, tuottaen vuosittain pelaajia KalPan Liiga-joukkueeseen. Yhdessä ne muodostavat KalPa-yhteisön, jonka juuret ovat vuonna 1929 perustetussa emoseurassa. Juniori-KalPa huolehtii myös hyvistä harjoitteluolosuhteissa olemalla Tuplajäät Oy:n pääomistaja. Tuplajäät Oy:llä on kaksi kaksirataista jäähallia, vuonna 2000 valmistunut Toivalan jäähalli ja vuonna 2019 käyttöönotettu Lippumäen jäähalli.