Juniori-KalPa ry on yksi Suomen suurimmista junioriseuroista, jolla on yli 1000 lisenssipelaajaa. Juniori-KalPalla on laajaa toimintaa kaikissa ikäluokissa. Sillä on aktiiviset luistelu- ja kiekkokoulut, laajaa harrastekiekkoa ja matalankynnyksen toimintaa sekä laadukkaat kilpajoukkueet. Juniori KalPan C, B2 ja B-juniorit sekä naiset pelaavat Sm-sarjoissa. Juniori-KalPan toiminta-ajatuksen mukaan sen toiminnan tarkoituksena on tarjota mahdollisuus kilpailla ja harrastaa jääkiekkoa oman taitotason ja innostuksen mukaisesti. Toimintaa ohjaavat reilun pelin henki ja seuran kalpalaiset arvot.

Juniori-KalPa ry on pääomistaja Tuplajäät Oy:ssä, joka omistaa ja hallinnoin kahta kaksirataista harjoitusjäähallia Kuopion Lippumäessä ja Siilinjärven Toivalassa. Tuplajäät Oy:n liikevaihto on noin 1,7 M€ ja sillä on kahdeksan työntekijää.  

Tuplajäät Oy:n pitkäaikaisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme uutta toimitusjohtajaa.

Uuden toimitusjohtajan tulisi aloittaa tehtävässään viimeistään 1.8.2020.

Toimitusjohtajan toimenkuvana on vastata Tuplajäät Oy:n toiminnasta kokonaisvaltaisesti. Keskeisiä tehtäviäsi ovat myynti ja markkinointi sekä yhtiön taloudesta ja hallinnosta vastaaminen. Sinulla tulee olla ymmärrystä myös jäähallin tekniikasta. Tuplajäiden pääomistaja on Juniori-KalPa, jonka seuratoimintaan, markkinointiin ja talouteen toimitusjohtajalla on kiinteä yhteys. Juniori-KalPan urheilullisesta linjasta vastaa urheilujohtaja, jonka kanssa toimit tiiviissä yhteystyössä.  Toimitusjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää tiivistä yhteystyötä KalPa-yhteisön lisäksi kaikkien yhtiön käyttöryhmien, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.  Toimenkuva vaatii liikkumista lähialueella ja kotimaan tapahtumissa, sekä työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Toimitusjohtajalta edellytämme kokonaisvaltaista näkemystä jääurheilusta ja sen kehittämisestä kaikissa ikäryhmissä. Sinulla on vankkaa osaamista taloushallinnosta sekä myynnistä ja markkinoinnista. Aikaisempi kokemus seuratoiminnasta on eduksi. Hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- sekä esimiestaidot ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Toivomme sinulta jatkuvaa halua kehittää niin itseäsi, yhtiötä kuin myös koko yhteisöämme.   

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 23.2.2020 mennessä osoitteeseen mikko.kuparinen@canelco.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat;

Tuplajäät Oy:n ja Juniori KalPa ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen p. 0400-606055 Tuplajäät Oy:n toimitusjohtaja Markku Keinänen p. 044-2798400